Partnerzy

Z przyjemnością informujemy o podjęciu współpracy z klubami sportowymi Lotos Trefl Gdsńsk, Trefl Sopot oraz Asseco Gdynia. Współpraca polega m.in. na cyklicznym przeprowadzaniu przez nas akcji pozyskiwania funduszy podczas trwania imprez sportowych, takich jak mecze siatkówki czy koszykówki głównie na terenie hal sportowo-widowiskowych takich jak Ergo Arena, Hala Stulecia w Sopocie oraz Arena Gdynia. Dzięki obecności naszych wolontariuszy oraz fundraiser'ów na imprezach sportowych, rozrywkowych i innych Fundacja Światełko staje się szeroko rozpoznawalna. Jesteśmy ogromnie wdzięczni naszym partnerom oraz hali sportowo-widowiskowej Ergo Arena znajdującej się w Gdańsku za możliwość skutecznego prowadzenia przez nas działalności dla dobra dzieci i podopiecznych wspieranych przez nas placówek.

Ponadto współpracujemy z:

fundacja jutro

Fundacja JUTRO - partner w zakresie realizacji wspólnych działań na rzecz promocji i pomocy w rozwoju kariery osób uzdolnionych artystycznie, muzycznie, twórców, producentów, pisarzy oraz rzeźbiarzy.

fes

Firma FES - partner/sponsor w zakresie dostarczania wszelkiej elektroniki począwszy od komputerów po systemy zabezpieczające. Główny konsultant techniczny w naszej Fundacji.

kartcenter

KARTCENTER - profesjonalny sopocki tor gokartowy, na którym organizujemy wszelkiego rodzaju zajęcia sportowe i rozrywkowe, głównie dla podopiecznych domów dziecka.

timemaster

Firma TIMEMASTER - sponsor, jeden z europejskich potentatów specjalizujący się w produkcji oraz sprzedaży zegarków elektronicznych oraz wskazówkowych.

Partnerzy

Ponadto współpracujemy z: