Zbiórki publiczne

Jeśli jesteś człowiekiem o dobrym sercu i masz potrzebę niesienia pomocy osobom, które naprawdę jej potrzebują, jeśli masz trochę wolnego czasu i chciałbyś go wykorzystać w konstruktywnym, szczytnym celu – nic prostszego, już dziś zostań wolontariuszem lub fundraiserem naszej fundacji!

Od dnia 20 listopada 2015 roku rozpoczęliśmy ogólnopolską zbiórkę publiczną, która zgłoszona jest na stronie Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji na – serwisie pod nr 2015/4370/OR.

Uzyskane ze zbiórek fundusze przeznaczamy na zakup środków codziennego użytku w tym sprzęt RTC i AGD dla podopiecznych placówek medycznych oraz wychowanków domów dziecka. Wszystkie wspierane przez nas placówki znajdują się na terenie województwa pomorskiego i mazowieckiego.

Zbiórkę prowadzimy w formach do zaplombowanych puszek kwestarskich oraz do zabezpieczonych skaron stacjonarnych.

Akcja odbywa się w tzw. miejscach publicznych takich jak deptaki, sieci sklepów spożywczych, Galerie, Centra Handlowe oraz wszelkiego rodzaju obiekty sportowe. Zbiórki obejmuje obszar całego kraju, ale działania związane z pozyskiwaniem darów pieniężnych skupiamy przede wszystkim na terenie województwa pomorskiego i mazowieckiego.

W związku z powyższym z ogromną przyjemnością nawiążemy współpracę z osobami o wielkich sercach, które pomogą nam w prowadzeniu tego typu działań.

Zbiórki publiczne